Sport 6 Mai 2015 17:52
Tehnicianul Mircea Rednic este noul antrenor al formatiei Dinamo, dupa ce Flavius Stoican si-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea clubului, el urmand a fi prezentat oficial, miercuri, la baza sportiva din Saftica.

Mircea Rednic va sustine de la ora 16.30 o conferinta de presa la sala din cadrul bazei Saftica, apoi ii va intalni pe jucatori si va conduce primul antrenament. Tehnicianul Mircea Rednic si-a reziliat, marti, pe cale amiabila, contractul cu gruparea FC Petrolul. Rednic, in varsta de 53 de ani, a mai antrenat Dinamo in doua mandate, in 2006-2007, cand a cucerit ultimul titlu de campioana al echipei "alb-rosii", si in 2008-2009.

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Flavius Stoican au decis de comun acord incetarea raporturilor contractuale, a anuntat, miercuri, gruparea dinamovista, pe site-ul oficial.

"Am venit la Dinamo, ca si in primul mandat, cu inima deschisa si am incercat sa fac totul pentru a urca echipa in clasament. Am venit intr-un moment greu, luand echipa din mers, dupa trei etape din returul campionatului. Din pacate, lucrurile nu au iesit asa cum mi-am propus. Multumesc clubului Dinamo pentru sansa oferita si le urez mult succes viitorului antrenor si tuturor fostilor colegi si elevi", a declarat Flavius Stoican, scrie MEDIAFAX.

Flavius Stoican a preluat echipa Dinamo la 12 martie, inlocuindu-l pe Mihai Teja. Stoican a mai condus formatia "alb-rosie" in perioada 22 septembrie 2013 - 12 noiembrie 2014. Ultimul meci cu Stoican pe banca tehnica a echipei Dinamo a fost derbiul cu Steaua, pierdut, duminica, scor 1-3, in etapa a XXX-a a Ligii I. Dupa 30 de etape, Dinamo ocupa locul 8 cu 41 de puncte in clasamentul Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.