Sport 27 Aprilie 2015 11:17
Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 14 WTA, a castigat, duminica, turneul de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Kerber a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-1, 7-5, dupa doua ore si patru minute, pe Caroline Wozniacki (Danemarca), cap de serie numarul 4 si pozitia a cincea in ierarhia mondiala. Pentru succesul de la Stuttgart, Angelique Kerber va primi 470 de puncte WTA si un cec in valoare de 100.000 de dolari, in timp ce Wozniacki va incasa 53.548 de dolari si 305 puncte WTA, scrie MEDIAFAX.

Kerber, in varsta de 27 de ani, a castigat al cincilea turneu din cariera si al doilea din acest an, dupa ce s-a mai impus la Charleston (SUA). La turneul de la Stuttgart a participat si Simona Halep, a doua favorita a competitiei si locul 3 WTA, ea fiind invinsa de Caroline Wozniacki in semifinale. In urma acestei performante si a eliminarii rusoaicei Maria Sarapova in turul doi la Stuttgart, Halep va reveni de luni pe pozitia a doua a clasamentului mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.