Sport 23 Aprilie 2015 11:29
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: "Incearca iadul meu, vei muri".

"Simona Halep - Esti o tarfa fara inima (...) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri", a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter. Andreassen a amenintat-o pe Halep la cateva ore dupa ce ii ceruse sportivei, tot pe Twitter, sa confirme sau sa infirme ceea ce ar fi aparut in presa romana, si anume faptul ca jucatoarea ar urma sa se casatoreasca.

"Simona Halep. M-ai pierdut. ... Cel mai mare fan nordic"
, a mai notat el, adresandu-i in alte mesaje mai multe jigniri romancei. Danezul si-a retras ulterior aceste mesaje, scrie MEDIAFAX.

In ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de sustinere pentru Simona Halep, unele chiar in limba romana: "Mergi intotdeauna pentru victorie si sa ne fii fata pe care noi toti o iubim", "Campioana mea - sa fii puternica - sa simti puterea pentru a merge inainte". "Nu incetez niciodata sa iti transmit dragostea mea. Simona, tu meriti tot ce este mai bun. Esti o persoana minunata", scria danezul, in limba engleza, la 12 martie.

Simona Halep participa in aceasta perioada la turneul WTA de la Stuttgart. Romanca s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.