Sport 20 Aprilie 2015 12:07
Gimnastul Marius Berbecar a castigat, duminica, medalia de argint, in finala la paralele, in timp ce Andrei Muntean s-a clasat pe locul 5, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier.

Marius Berbecar a intrat al doilea in finala, fiind notat cu 15,300, cu care a cucerit medalia de argint, la egalitate cu Christian Baumann (Elvetia). La randul sau, Andrei Muntean a fost penultimul pe lista de start, iar in urma evolutiei sale a primit nota 15,133, cu care s-a clasat pe locul 5. Medalia de aur a fost cucerita de Oleg Verniaiev (Ucraina, 15,866), iar medalia de bronz nu s-a mai acordat.

Romania a cucerit o medalie de aur europeana la paralele masculin dupa 28 de ani. Tot duminica, Andreea Munteanu a cucerit medalia de aur la barna, cu nota 14,366, ea urmand sa mai concureze si in finala de la sol. Tot la feminin, vineri, Laura Jurca s-a clasat pe locul 7, iar Diana Bulimar pe locul 10, in finala la individual-compus, scrie MEDIAFAX.

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier participa 167 de sportivi din 38 tari in concursul masculin si 100 de gimnaste din 33 de tari in competitia feminina. La finalul competitiei, presedintele Uniunii Europene de Gimnastica, Georges Guelzec, va inmana drapelul forului european urmatoarei gazde a a CE, Bucuresti (2017).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.