Sport 27 Martie 2015 17:53
Jucatoarea de tenis Simona Halep apare alaturi de fotbalistul echipei Real Madrid, Gareth Bale, si de baschetbalistul formatiei Los Angeles Lakers, Jeremy Lin, in noua reclama la linia de echipament adidas climachill.

Sloganul noii campanii adidas este "Uncontrol yourself" (n.r. - Nu te controla). In noul spot publicitar, al carui fond sonor este asigurat de o melodie cu influente chinezesti, sunt prezentati trei tineri care se pregatesc pentru sesiunile de antrenament la cele trei discipline, tenis, fotbal si baschet si care poarta noua linie de produse.

Dupa ce se imbraca in echipamentul sportiv, cei trei tineri se metamorfozeaza in Halep, Lin si Bale si reusesc sa castige un punct la tenis, sa inscrie un cos si, respectiv, sa suteze la vinclu de la distanta, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep va evolua, astazi, de la ora 17.00, in turul doi al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, unde o va intalni pe cehoaica Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card si locul 328 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.