Sport 23 Martie 2015 11:17
Simona Halep a fost protagonista unui moment amuzant la conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Indian Wells. Convinsa ca are "forta necesara" sa ridice trofeul, romanca a incercat fara succes sa demonstreze acest lucru, spre deliciul jurnalistilor aflati in sala.

"Sunt suficient de puternica incat sa ridic acest trofeu", a spus Simona Halep la conferinta de presa ce a avut loc dupa castigarea celui mai important titlu din cariera ei.

In momentul in care a incercat sa le demonstreze acest lucru jurnalistilor, Simona Halep a descoperit cat de greu este, de fapt, trofeul de la Indian Wells. "Cate kilograme are?", i-a intrebat, in hohote, pe jurnalisti, dupa cateva incercari esuate de a ridica trofeul. "E foarte greu", a concluzionat romanca inainte de a parasi sala, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.