Cosmin Moti, internationalul roman al echipei Ludogoret Razgrad, a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul bulgar in anul 2014, potrivit site-ului oficial al UEFA.

Titlul de cel mai bun fotbalist bulgar al anului a fost castigat de portarul formatiei Ludogoret Razgrad, Vladislav Stoianov, care i-a devansat pe coechipierul sau Svetoslav Diakov si pe atacantul Dimitar Berbatov (AS Monaco).

Stoianov, in varsta de 27 de ani, a primit si titlul de cel mai bun portar din campionatul intern. Cel mai bun mijlocas a fost ales Svetoslav Diakov, iar cel mai bun antrenor a fost desemnat Georgi Dermnendjiev, ambii contribuind la eventul realizat de Ludogoret Razgrad, campionat - Cupa Bulgariei, scrie mediafax.

Titlul pentru cel mai bun atacant i-a revenit lui Martin Kamburov (Lokomotiv Plovdiv), revelatia anului a fost ales Bojidar Kraev (Levski Sofia), iar formatia Beroe Stara Zagora a primit premiul fair-play.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.