Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numarul 24 mondial, in al treilea meci al intalnirii de Fed Cup contand pentru primul tur al Grupei Mondiale II, astfel ca scorul general al confruntarii Romania - Spania de la Galati a devenit 1-2.

Muguruza s-a impus in fata lui Halep intr-o ora si 31 de minute.

Sambata, Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, intr-o ora si zece minute, pe Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA. Si tot sambata, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numarul 24 mondial, dupa o ora si 15 minute, scrie MEDIAFAX.

Duminica mai sunt programate confruntarile Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa si meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Castigatoarea intalnirii dintre Romania si Spania va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, in compania unei invinse din primul tur al Grupei Mondiale. Invinsa intalnirii de la Galati va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, in compania unei echipe din Grupa I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.