Lance Armstrong a fost acuzat ca a parasit locul accidentului si pentru neadaptarea vitezei la conditiile meteo. In urma accidentului nimeni nu a fost ranit.

Politia din Aspen a anuntat ca Armstrong, in varsta de 43 de ani, si prietena sa Anna Hansen se intorceau de la o strangere de fonduri pentru un muzeu de arta local, cand Armstrong a lovit doua masini parcate.

Un turist a sunat imediat la serviciul de urgenta raportand o ciocnire si fuga de la locul accidentului, dupa ce doua autovehicule inchiriate de rudele sale au fost avariate. Barbatul a precizat ca la scurt timp dupa accident, Hansen a aparut si si-a cerut scuze pentru lovirea automobilelor, spunand ca va plati toate daunele, dupa care si-a lasat datele de contact, scrie mediafax.

Dupa o perioada, politia a ajuns la locuinta lui Armstrong si Hansen, in varsta de 33 de ani, ea declarand ca se afla la volan, deoarece "Lance bause putin cam mult".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.