Jucatorul australian de golf Robert Allenby a fost rapit pentru scurt timp in Honolulu de catre persoane necunoscute care apoi l-au abandondat intr-un parc.
Rapirea a avut loc, vineri, intr-un bar din apropiere de plaja Waikiki, unde jucatorul de 43 de ani isi petrecea seara alaturi de un prieten. "Am platit consumatia, el s-a dus la toaleta si apoi im amintesc doar ca m-am trezit intr-un parc la cativa kilometri de bar", a explicat Allenby, care are mai multe contuzii la fata.

"O femeie mi-a spus ca a vazut mai multi barbati aruncandu-ma dintr-o masina. Probabil ca atunci m-am lovit la fata", a adaugat el. Ramas fara portofel si telefon, australianul a fost ajutat de un localnic sa ajunga la hotelul unde era cazat, sportivul anuntand apoi politia. "Nu-mi pasa de bani si de carduri. Sunt multumit ca am scapat", a mai spus Allenby.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.