Suporterii formatiei Steaua Bucuresti au fost implicati, cu ocazia meciurilor, in 40 de fapte penale, in timp ce sustinatorii echipei Dinamo au fost implicati in 27 de infractiuni, se arata in bilantul Jandarmeriei Bucuresti.

Conform materialului de bilant, in anul 2014, Jandarmeria Capitalei a executat 1.384 de misiuni cu ocazia unor spectacole sportive, dintre care 550 au fost meciuri de fotbal. Dintre acestea, patru au fost partide sustinute de echipa nationala de fotbal, cinci au fost meciuri internationale ale echipelor Steaua si Astra Giurgiu, iar 541 au fost meciuri in campionatul intern - din Liga I, Liga a II-a si a III-a.

La acestea se adauga 105 meciuri de baschet, 87 de polo si 93 meciuri de handbal, iar alte 549 de alte de misiuni au vizat mentinerea ordinii la meciuri de volei sau concursuri de cros, atletism, motociclism, ciclism, judo, haltere si sporturi extreme, scrie MEDIAFAX.

Jandarmii au constatat, in total, 102 infractiuni, toate cu ocazia unor meciuri de fotbal, in care au fost implicate 109 persoane. Cele mai multe infractiuni au fost comise de suporterii Stelei, cu 40 de fapte, urmati de suporterii echipei Dinamo, care sunt suspectati de 27 de infractiuni si de rapidisti, suspectati de sase infractiuni. Alte 29 de fapte penale au fost comise de suporterii celorlalte echipe de fotbal.

In acelasi timp, cu ocazia unor evenimente sportive, jandarmii bucuresteni au dat si 303 amenzi contraventionale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.