Castigatorul Balonului de Aur, portughezul Cristiano Ronaldo, a primit din partea sponsorului sau tehnic, Nike, o pereche de ghete de culoare aurie, incrustate cu diamante, informeaza Eurosport.

Modelul intitulat "Mercurial CR7 Rare Gold boots" a fost creat in exclusivitate pentru jucatorul portughez el primind noua incaltaminte dupa gala in care a primit cel de-al treilea Balon de Aur din cariera.

Pentru prima oara in istoria producatorului american, s-au aplicat manual micro-diamante pe ghete pentru a se crea logo-ul CR7, scrie MEDIAFAX.

Micro-diamantele provin din pietre mai mari, dupa ce acestea sunt finisate. Deoarece diamantele au detalii ascutite, bucatile sunt slefuite si apoi aplicate. Ronaldo va folosi noul model in aceasta saptamana.

Real Madrid intalneste, joi, pe teren propriu, pe Atletico Madrid, in mansa retur a optimilor Cupei Spaniei. In tur, Atletico s-a impus cu scorul de 2-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.