Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie "la fel ca 2014 sau chiar mai bun".
"M-am simtit bine acasa, am fost si la Constanta cateva zile cu familia, dar acum trebuie sa inchei vacanta si sa incep noul sezon. M-am pregatit din greu, m-am antrenat in fiecare zi. Ma simt pregatita, sunt gata sa incep turneele. Sper sa fie un an la fel ca 2014 sau chiar mai bun", a declarat jucatoarea la Aeroportul Henri Coanda.

Halep, desemnata cap de serie numarul 1 la Shenzhen Open, spera sa se acomodeze cat mai repede in China. "In China nu este usor niciodata sa joci. Dar cred ca va fi un turneu bun, pentru ca sigur va fi o organizare foarte buna. Sper sa ma acomodez repede si sa joc bine. Suntem multe la turneu, iar asta e placut, pentru ca atunci cand sunt mai multi romani te simti ca acasa", a precizat Simona Halep.
La Shenzhen Open, turneu dotat cu premii in valoare de 500.000 de dolari, vor participa cinci jucatoare romane: Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.