Steaua Bucuresti a anuntat, joi, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, ca echipa isi va continua parcursul in competitiile interne si internationale, precizand totodata ca va duce la indeplinire hotararea ICCJ privind marca Steaua.

"In urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 03.12.2014, referitoare la anularea marcii Steaua Bucuresti, va facem cunoscut ca am luat la cunostinta si am demarat toate diligentele in vederea ducerii la indeplinire a acestei hotarari. In aceeasi masura, ii asiguram pe suporteri si pe iubitorii de fotbal ca echipa noastra isi va continua parcursul in competitiile interne si internationale", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, scrie MEDIAFAX.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013.

ICCJ a pronuntat miercuri o decizie finala in acest proces, dand castig de cauza Clubului Sportiv al Armatei. Acesta a fost reprezentat de firma de avocatura Milcev Burbea, specializata in litigii pe proprietate intelectuala.

Printre paratii din dosar a fost si producatorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanta suprema a decis si anularea contractului de licenta incheiat de aceasta societate cu clubul de fotbal, in 2011, pentru folosirea marcii Steaua pe eticheta unor produse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.