Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013, scrie MEDIAFAX.

ICCJ a pronuntat miercuri o decizie finala in acest proces, dand castig de cauza Clubului Sportiv al Armatei. Acesta a fost reprezentat de firma de avocatura Milcev Burbea, specializata in litigii pe proprietate intelectuala.

Printre paratii din dosar a fost si producatorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanta suprema a decis si anularea contractului de licenta incheiat de aceasta societate cu clubul de fotbal, in 2011, pentru folosirea marcii Steaua pe eticheta unor produse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.