Vladut Simionescu a castigat, sambata, medalia de bronz la categoria plus 100 de kilograme la Grand Prix-ul de judo de la Jeju (Coreea de Sud).

Vladut Simionescu a castigat grupa B a categoriei, dupa victorii in fata unor adversari din Taipei, Coreea de Sud si Azerbaidjan, insa a fost invins in semifinale de francezul Teddy Rinner. In recalificari, in lupta pentru medalia de bronz, Simionescu a trecut de Temmulen Battulga (Mongolia). La aceeasi categorie, Daniel Natea a fost eliminat in turul doi al grupei D chiar de Temmulen Battulga.

Joi, Andreea Chitu, vicecampioana mondiala anul acesta la Celiabinsk (Rusia), a obtinut medalia de aur la categoria 52 de kilograme. Victoria din Coreea de Sud ii aduce sportivei 300 de puncte in clasamentul mondial si o ajuta sa isi consolideze pozitia a doua, prima in clasament fiind Majlinda Kelmendi din Kosovo. Pentru Andreea Chitu aceasta este a doua victorie din cariera la un turneu Grand Prix, dupa succesul de la Taskent (Uzbekistan), scrie MEDIAFAX.

Tot joi, Monica Ungureanu (48 kg) nu a reusit parcursul de saptamana trecuta de la Grand Prix-ul din China, ratand medalia de bronz in fata sporivei Bo Kyeong Kim (Coreea de Sud). La categoria 57 kg, Loredana Ohai a fost invinsa in recalificari de bulgaroaica Ivelina Ilieva, terminand concursul pe locul 7, in timp ce Corina Caprioriu (57 kg) a fost invinsa in primul meci de Stefanie Tremblay din Canada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.