Vlad Chiriches, fundasul roman al echipei Tottenham Hotspur, si-a dat acordul pentru a juca la formatia AS Roma.
Conform sursei citate, AS Roma a primit acordul internationalului roman si urmeaza sa inceapa negocierile cu clubul englez. Jurnalistul italian a mai spus ca Roma doreste un imprumut al jucatorului, cu drept de cumparare definitiva. Fundasul Vlad Chiriches a declarat, la mijlocul lunii noiembrie, ca nu este fericit la Tottenham Hotspur deoarece nu evolueaza pentru gruparea de pe White Hart Lane, scrie MEDIAFAX.

Presa engleza a scris saptamana trecuta ca Tottenham a stabilit la 10 milioane de euro suma cu care accepta sa-l cedeze definitiv pe fundasul Vlad Chiriches, sperand astfel sa recupereze in totalitate investitia initiala, de 9,5 milioane de euro. Presa internationala a scris in ultima perioada ca gruparile AS Roma, Juventus Torino, Internazionale Milano si Arsenal Londra sunt interesate de transferul lui Chiriches.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.