Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi, care a suferit un grav accident la Marele Premiu al Japoniei, a iesit din coma artificiala si a fost transportat din Japonia in Franta, fiind internat la un spital din Nisa, a anuntat, miercuri, familia sportivului, citata de presa franceza.

Cu toate acestea, pilotul este in continuare intr-o stare critica, dar stabila, insa poate respira fara ajutorul aparatelor.

"Jules este in continuare in stare de inconstienta. Totusi, el respira fara ajutor exterior, functiile sale vitale sunt stabile, desi el este considerat in continuare in stare critica. Jules este la terapie intensiva si va intra intr-o noua faza de tratament pentru ameliorarea functiilor sale la nivelul creierului", au anuntat parintii lui Jules, Philippe si Christine Bianchi.

Pilotul echipei Marussia Jules Bianchi se afla internat Mie General Medical Center din Yokkaichi, langa Suzuka, din 5 octombrie, dupa ce a fost implicat intr-un acident grav in timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.