Federatia Romana de Fotbal a decis ca accesul in incinta Arenei Nationale, la partida Romania - Irlanda de Nord, cu orice tip de banner sa fie interzis.

Federatia Romana de Fotbal a decis ca accesul in incinta Arenei Nationale, la partida Romania - Irlanda de Nord, cu orice tip de banner sa fie interzis, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Ungaria, se arata intr-un comunicat al FRF, postat pe site-ul oficial.

Tototdata, Federatia Romana de Fotbal precizeaza ca impreuna cu Jandarmeria Romana si Primaria Municipiului Bucuresti indeamna suporterii echipei nationale sa vina la stadion cu steaguri tricolore arborate pe suport din material plastic, scrie MEDIAFAX.

Partida Romania - Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.