Arsenal Londra doreste sa-l achizitioneze pe fundasul Vlad Chiriches in perioada de transferuri din aceasta iarna si este dispus sa ofere gruparii Tottenham suma de 8,5 milioane de lire sterline (aproape 11 milioane de euro) pentru internationalul roman, informeaza presa engleza.

Arsenal l-a pierdut vara trecuta pe Thomas Vermaelen, care a fost achizitionat de FC Barcelona. Managerul Arsene Wenger a decis sa nu aduca un inlocuitor pentru fundasul belgian, hotarare care pare sa nu fi fost una inspirata. De aceea, tehnicianul incearca sa completeze lotul "tunarilor" in urmatoarea parioada de transferuri, scrie MEDIAFAX.

De un imprumut al romanului sunt interesate campioana Italiei, Juventus Torino, si Internazionale Milano, potrivit unei informatii aparute, saptamana trecuta, pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio. Juventus il vrea pe Chiriches ca o alternativa pentru Andrea Barzagli, accidentat. Inter il ia in considerare pe Chirches in cazul in care nu va reusi sa-l readuca pe Rolando de la FC Porto.

Chiriches a jucat doar doua meciuri in Premier League in acest sezon si niciunul nu s-a incheiat cu victoria formatiei Tottenham: 2-2 cu Sunderland si 0-1 cu West Bromwich Albion. Insa greseala grava comisa de el in meciul cu Besiktas, din Liga Europa, soldata cu un penalti din care turcii au egalat la 1 pe White Hart Lane, l-a indepartat si mai mult de un loc de titular.

Presa engleza noteaza ca, in aceste conditii, clubul Tottenham ar fi interesat mai degraba de o vanzare a fundasului roman, decat de un imprumut. Vlad Chiriches, in varsta de 25 de ani, a fost achizitionat de la Steaua in vara anului trecut, in schimbul a 8,5 milioane de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.