Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a propus ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu si ca secunzi sa fie Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea, aceste propuneri urmand sa fie analizate luni de Comitetul Executiv.

"Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, propune Comitetului Executiv al FRF o noua conducere tehnica a echipei nationale. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va analiza in sedinta de luni, 27 octombrie 2014, propunerile presedintelui FRF, Razvan Burleanu, privind noua componenta a staff-ului tehnic al echipei nationale. Antrenor principal: Anghel Iordanescu; Antrenori secunzi: Viorel Moldovan, Daniel Isaila, Ionut Badea", a anuntat, sambata, FRF, pe site-ul oficial, scrie MEDIAFAX.

Razvan Burleanu si componentii nominalizati ai stafului tehnic vor sustine o conferinta de presa, luni, de la ora 17.00, la sediul FRF.

Iordanescu, in prezent directorul tehnic al FRF, a fost selectioner intre anii 1993 si 1998, precum si intre 2002 si 2004. In ceea ce ii priveste pe tehnicienii propusi pentru posturile de antrenori secunzi, Viorel Moldovan este in prezent selectionerul echipei de tineret a Romaniei, Daniel Isaila a antrenat ultima oara echipa Astra Giurgiu, iar Ionut Badea formatia Otelul Galati.

FRF a analizat in aceste zile mai multe variante pentru inlocuirea selectionerului Victor Piturca, printre care s-au numarat antrenorii Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olaroiu si Cosmin Contra.

Victor Piturca si Federatia Romana de Fotbal au reziliat, in urma cu o saptamana, contractul de comun acord, tehnicianul semnand o intelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.