Simona Halep a invins-o cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in primul meci disputat de sportiva romana in cadrul Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor

Halep, debutanta la finala sezonului, s-a impus dupa o ora si noua minute in fata jucatoarei din Canada, aflata de asemenea la prima prezenta la Turneul Campioanelor.

Romanca si-a asigurat un premiu de 243.000 de dolari si 230 de puncte WTA. Ea va mai primi cate 70 de puncte pentru urmatoarele doua meciuri din grupa, indiferent de rezultat, astfel ca totalul este de 370 de puncte WTA.

Tot luni, in debutul grupei rosii, americanca Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe jucatoarea sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA. In acest moment, Halep si Williams se afla pe primele doua locuri ale grupei, urmand a se intalni miercuri. Bouchard va juca in urmatoarea partida cu Ivanovici.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a editie a Turneului Campioanelor, reuneste cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu in anul in curs, care se intrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.