Sportiva Larisa Iordache, medaliata cu argint la individual compus si sol, a declarat, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, ca dorea sa obtina rezultate mai bune la Campionatele Mondiale de gimnastica, desfasurate intre 3 si 12 octombrie, la Nanning (China).

"Sunt multumita, fericita, insa imi doream mai mult de la mine pentru ca stiu ca puteam mai mult. Si bineinteles ca imi doream aurul mondial. Toate medaliile sunt pretioase pentru mine, dar e adevarat ca mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. Imi pare rau ca nu a fost aur, insa ma bucur si de argint", a spus gimnasta la sosirea din China, scrie MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca este "foarte dezamagita" de ratarea din finala de la barna, cand a cazut de pe aparat. "A fost un moment de neatentie la barna si asta m-a costat medalia. Am fost foarte dezamagita de mine si sunt in continuare, insa sper ca pe parcurs sa fiu mult mai atenta", a afirmat sportiva.

Larisa Iordache a mentionat ca sportiva americana Simone Biles, care a castigat patru medalii de aur la Nanning, poate fi invinsa. "Eu consider ca noi ne batem singure. Orice adversar este de batut, orice gimnasta are zile mai bune si mai putin bune", a explicat Larisa Iordache.

Locul patru obtinut de Romania in concursul pe echipe este un bonus, sustine Larisa Iordache. "Este un bonus pentru noi pentru ca am pornit cu o echipa noua. Fetele au dat tot ce au putut din ele. Le-am vazut optimiste si s-au incurajat, ma bucur ca am facut parte din aceasta echipa pentru ca a fost foarte frumos pentru mine sa fiu cea mai experimentata dintre ele. Nu am devenit peste noapte liderul echipei, am invatat de la Sandra (n.r. - Sandra Izbasa) si Catalina (n.r. - Catalina Ponor), cu care am participat la Olimpiada si la mondialele din 2012. Ma bucura faptul ca acum sunt pentru fete ce au fost ele pentru mine. Insa o asteptam si pe Didi (n.r. - Diana Bulimar), ea este motorul echipei. Speram sa revina cat mai repede", a precizat ea.

Loturile de gimnastica ale Romaniei, care au participat la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), s-au intors, marti, la Bucuresti.

Citeste si:
Dispariții subite în China. Vestea morții mai multor oficiali,...
Dispariții subite în China....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.