Daniel Isaila a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, gruparea precizand pe site-ul oficial ca noul antrenor va fi anuntat, vineri, la ora 16.00, intr-o conferinta de presa, organizata la Stadionul Marin Anastasovici.

Tehnicianul Astrei este considerat de Niculae printre vinovatii de evolutiile slabe ale echipei in ultima perioada, omul de afaceri luand in calcul de mai multe ori schimbarea antrenorului.

Astra a fost eliminata din 16-imile Cupei Romaniei, dupa 1-3, cu CS Mioveni, a pierdut primele doua meciuri din Grupa D a Ligii Europa, 1-5 cu Dinamo Zagreb in deplasare si 1-2 cu FC Salzburg acasa, si a fost invinsa, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de Viitorul Constanta, in ultima etapa din Liga I, scrie MEDIAFAX.

Dupa zece etape, echipa din Giurgiu este pe locul 4 cu 19 puncte in clasamentul Ligii I, la sase puncte de liderul Steaua.

Isaila a preluat Astra Giurgiu la 8 mai, pentru un al doilea mandat, inlocuindu-l pe Florin Marin. El a castigat cu formatia din Giurgiu Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei. La randul sau, Florin Marin il inlocuise pe Isaila, la 23 martie. Isaila a devenit prima data antrenor la Astra in aprilie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.