Rusoaica Maria Sarapova va urca pe locul 2 WTA, dupa ce a invins-o, duminica, pe Petra Kvitova, locul 3 WTA, in finala turneului China Open.

Maria Sarapova a invins-o, scor 6-4, 2-6, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA, in finala turneului China Open, astfel ca rusoiaca va urca pe locul 2 WTA, in timp ce Simona Halep va cobori pe locul 3 WTA.

Halep, locul 2 WTA in acest moment, putea ajunge pe locul 4 WTA daca turneul de categorie Prmier Mandatory de la Beijing ar fi fost castigat de Kvitova. Jucatoarea ceha va ocupa locul 4 WTA, in clasamentul care va fi dat publicitatii luni, dupa Serena Williams, Maria Sarapova si Simona Halep, scrie MEDIAFAX.

Sportiva din Constanta este pe pozitia secunda in ierarhia jucatoarelor profesioniste din 11 august. Ea s-a retras din turneul de la Beijing din cauza unei accidentari, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala, faza in care ar fi trebuit sa evolueze impotriva Anei Ivanovici.

Ultima competitie in care va evolua Simona Helep in acest an este Turneul Campioanelor de la Singapore, care va incepe in 20 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.