Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda) a invins, sambata, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Fabio Fogninin/ Leonardo Mayer (Italia/Argentina) si s-a calificat in finala turneului de 500 de puncte de la Beijing, cu premii de 3,755 milioane de dolari.

Pentru a-si afla adversarii din ultimul act, Tecau si Rojer trebuie sa astepte rezultatul meciului Julien Benneteau/Vasek Pospisil (Franta/Canada), cap de serie numarul 4 - Johan Brunstrom/Nicholas Monroe (Suedia/SUA), echipa venita din calificari, scrie MEDIAFAX.

Prezenta in finala este recompensata cu un premiu de 80.510 dolari si 300 de puncte ATP, iar castigarea turneului cu 178.450 de dolari si 500 de puncte ATP.

Tecau si Rojer au castigat in acest an sase titluri, la Shenzhen, Washington, s-Hertogenbosch, Bucuresti, Casablanca si Zagreb, si au mai jucat o finala, la Rotterdam. Ei ocupa locul 6 in clasamentul pe echipe si au sanse sa se califice la Turneul Campionilor de la Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.