Romanca Simona Halep va juca in primul tur de la Beijing duminica contra sportivei cehe Barbora Zahlavova Strycova, dupa ora 14.30.
Halep si adversara ei in varsta de 28 de ani s-au mai intalnit o data in circuitul WTA, in 2010, in calificarile turneului de la Paris, cand jucatoarea ceha s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a implinit, sambata, varsta de 23 de ani. Managerul tehnic al formatiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, i-a transmis jucatoarei Simona Halep, care a implinit, sambata, 23 de ani, sa aiba mereu ambitia de a fi cea mai buna. "Eu am pentru ea un gand bun intotdeauna. O apreciez foarte tare, am felicitat-o mereu. Sper sa ramana la fel, o sportiva de succes a Romaniei. Important e sa creasca in continuare, cu toate ca in ultimii doi ani a facut un salt enorm. Ii transmit toate cele bune, sa aiba ambitia sa fie cea mai buna", a declarat, Hagi, intr-o conferinta de presa, conform MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.