Rafael Nadal a anuntat ca va participa la turneele Beijing si Shanghai dupa ce la inceputul lunii iulie s-a accidentat.

"Dupa fiecare accidentare am o motivatie suplimentara. Voi munci pentru a ajunge la forma cea mai buna, la nivelul de dinainte", a declarat Nadal, care s-a impus in meciul cu Tsonga, scor 6-7 (2/7), 6-3, 6-4, informeaza MEDIAFAX.

El a adaugat ca se pregateste pentru turneele de la Beijing (incepe la 29 septembrie) si Shanghai (5 -12 octombrie): "Voi juca la Beijing si Shanghai. Scopul meu este sa joc si sa ma antrenez cat mai mult in acest final de sezon", a precizat Nadal.

Accidentat la un antrenament la finalul lunii iulie, Nadal nu a putut participa la US Open, dar nici la turneele Masters de la Toronto si Cincinnati, unde era detinatorul titlurilor. Nadal a cedat la inceputul lunii iulie locul 1 mondial sarbului Novak Djokovici, dupa ce acesta s-a impus la Wimbledon. Spaniolul a fost invins in optimi la Wimbledon de australianul Nick Kyrgios, iar de atunci nu a mai evoluat la nicio competitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.