Lionel Messi a fost repezit de jucatorul Malaga, Weligton, la meciul din etapa a cincea a Primera Division.

La interviul de dupa meci, Weligton, care a fost sanctionat cu cartonas galben pentru acest gest, la fel ca si Gerard Pique, care sarise in apararea colegului sau de la Barcelona, a declarat ca Messi l-a insultat, infomeaza MEDIAFAX.

"A fost o faza cand am incercat sa fac un zid, l-am blocat si fara sa vreau i-am atins fata. Nu a fost intentionat. Apoi, el m-a urmarit pe teren si mi-a strigat «fiu de curva», iar atunci l-am apucat de fata. Acestea sunt lucruri care raman pe teren
", a spus Weligton despre incidentul in urma caruia Messi s-a prabusit pe teren.

Jucatorul brazilian a afirmat ca nu este interesat de criticile la care ar urma sa fie supus de catre reprezentantii presei. "Nu imi pasa, imi pasa doar de cei care ma cunosc. Cei care ma cunosc, care stiu cum sunt, chiar nu imi pasa de restul. Am incercat sa pun in practica ceea ce am exersat la antrenamentele din ultimele doua zile, sa punem presiune. Am avut ocazii si puteam inscrie. Suntem fericiti de modul in care am jucat si am capatat incredere pentru meciurile urmatoare. Stiam ca va fi dificil. Cu totii am fost nevoit sa muncim, 90 de minute am alergat si am luptat", a completat Weligton.

Formatia FC Barcelona a terminat la egalitate, miercuri, in deplasare, scor 0-0, cu echipa Malaga, in etapa a cincea din Spania, pentru catalani acesta fiind primul lor meci fara victorie din actuala editie de campionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.