Steaua a zdrobit pe teren propriu, cu scorul de 6-0, formatia daneza AaB Aalborg, in primul meci din grupele Ligii Europa.

Golurile partidei au fost marcate de Sanmartean, in minutul 51, Raul Rusescu, in minutele 59 si 73, si Keseru, in minutele 61, 65 si 72.

Keseru, omul meciului

1-0: Sanmartean a centrat de pe partea stanga in fata portii, Varela aflat pe traiectorie a incercat sa devieze, insa nu a reusit, iar mingea a intrat la coltul lung in poarta lui Larsen. 2-0: In minutul 57, Chipciu a sutat de la aproximativ 20 de metri, Larsen a respins in fata, Keseru a urmarit mingea, a recuperat-o, a trecut de Larsen, care l-a agatat pe atacantul stelist, iar arbitrul Bezborodov a dictat penalti. Rusescu a transformat cu un sut in dreapta noului intrat Christensen, care a plonjat in partea opusa. Acesta a fost primul gol al atacantului, dupa revenirea sub forma de imprumut de la FC Sevilla. 3-0: Chipciu i-a pasat lui Keseru in partea stanga, iar atacantul a reluat cu un sut de la 10 metri, lateral stanga, la coltul scurt. 4-0: Chipciu a scapat pe partea stanga, a intrat in careu, i-a pasat lui Keseru, care dupa ce a driblat un fundas, l-a culcat din fenta pe Christensen si a insris la coltul lung 5-0: Keseru a primit o pasa de la Chipciu la marginea careului, in pozitie centrala si dupa o preluare scurta a sutat in dreapta lui Christensen de la aproximativ 14 metri. 6-0: Paul Papp, care a debutat pentru Steaua in cupele europene in aceasta partida, a recuperat o minge care a ajuns la Keseru, acesta i-a pasat lui Rusescu, atacantul sutand de la 13 metri lateral dreapta, la coltul lung.

Steaua Bucuresti: Arlauskis - Rapa (Rusescu '49), Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Breeveld (Papp '67)- Ad. Popa, Sanmartean, Chipciu - Keseru (Iancu '74). Antrenor: Constantin Galca.

AaB Aalborg: Larsen - Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter (Frederiksen '16) - Wichmann, Wurtz, Risgaard, Thomsen - Jacobsen (Helenius '63), Enevoldsen (Christensen '59). Antrenor: Kent Nielsen.

Cartonas rosu: Larsen '57


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.