Jucatoarea de tenis din China, Na Li, si-a anuntat retragerea din activitatea sportiva.

In varsta de 32 de ani, castigatoarea de la Roland Garros (2011) si Australian Open (2014) se va retrage din cauza unor probleme fizice, a precizat canalul CCTV, pe un microblog.

Potrivit CCTV, care citeaza o sursa din anturajul sportivei, Na Li isi va anunta retragerea, vineri, intr-o conferinta de presa, infomeaza MEDIAFAX.

Dupa victoria obtinuta in ianuarie la Australian Open, jucatoarea chineza, fosta numarul 2 mondial, a declarat forfait, la finalul lunii iulie, pentru turneele de la Montreal, Cincinnati si US Open, din cauza unei accidentari la genunchi.

Sportiva spera sa revina in competitii la Wuhan, orasul ei natal, din centrul Chinei, sau la Beijing, in a doua jumatate a lunii septembrie.

Li Na a castigat noua turnee la simplu si premii in valoare totala de 16,7 milioane de dolari, fiind prima jucatoare de tenis din Asia care cucereste un titlu de Grand Slam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.