Jucatoarea de tenis Simona Halep a devenit cea de-a treia romanca participanta la Turneul Campioanelor dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea.

Castgatoare in 2014 la Doha si Bucuresti, finalista la Madrid si Roland Garros, semifinalista la Wimbledon si Indian Wells, Halep se va afla printre cele mai bune opt jucatoare din acest sezon care vor evolua, in luna octombrie, la Singapore.

Sportiva din Constanta, in varsta de 22 de ani, este a treia jucatoare care isi asigura biletele pentru aceasta competitie, dupa americanca Serena Williams, locul 1 WTA, si dupa rusoaica Maria Sarapova, locul 4 WTA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a editie a Turneului Campioanelor, se va disputa, incepand din 20 octombrie, la Singapore. Competitia reuneste cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu in anul in curs, care se vor intrece pentru premii de peste sase milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.