Michael Schumacher este ingrijit acasa de o echipa de medici formata din 15 specialisti, dupa ce fostul pilot de Formula 1 a fost externat din spitalul din Lausanne


Potrivit contidianlui AS resedinta fostului sportiv s-a transformat intr-un fel de clinica de recuperare, in care Schumacher se afla sub atenta ingrijire a unei echipe formate din medici, asistente si diversi terapeuti, informeaza MEDIAFAX.

Michael Schumacher a fost externat, la inceputul acestei saptamani, din spitalul de la Lausanne, el fiind tratat acum la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland.

"Recuperarea lui Michael va continua acasa. In ultimele saptamani si luni, el a facut progrese avand in vedere gravitatea ranilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung si dificil", a anuntat, marti, familia lui Schumacher.


La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne. In unitatea respectiva, pentru Michael Schumacher a inceput o faza de neuroreabilitare care poate dura intre trei luni si doi ani.

CITESTE SI Vesti EXTRAORDINARE despre starea lui Michael Schumacher!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.