Giovani Becali, Cristi Borcea si antrenorul Liviu Ciobotariu au fost trimisi in judecata in Belgia, intr-un dosar in care sunt acuzati de spalare de bani.

Cotidianul Le Soir scrie ca lista celor 26, pe care se afla si persoane juridice, este urmatoarea: Luciano D'Onofrio, Maurizio Delmenico, Pierre Delahaye, Jean-René Angeloglou, Cristi Borcea, Michel Verschueren, Alphonse Costantin, Reto Stiffler, Ivica Dragutinovici, Joseph Enakarhire, Miljenko Mumlek, Sambegou Bangoura, Liviu Ciobotariu, Ivica Mornar, Ioan Becali, Stanimir Prelici, Daniel Evrard, Alfred-Raoul Kibembe, Laurent Dechaux, Jurica Selak, Standard Liege, SA Alalunga Anstalt, International Agency for Marketing, RSC Anderlecht ASBL, Kick International Agency BV, Mondial Service International.

Liviu Ciobotariu a declarat, la Realitatea TV, ca a fost chemat la DNA (in 2009) in legatura cu acest dosar si ca a dat declaratii in calitate de martor in fata procutorilor belgieni.

Potrivit Le Soir, citati de MEDIAFAX, majoritatea inculpatilor a hotarat sa conteste decizia de trimitere in judecata, astfel ca solicitarile lor urmeaza sa fie analizate. Cazul dateaza de peste zece ani si au fost necesari opt ani de cercetari. Liviu Ciobotariu a fost transferat din Romania la Standard Liege in anul 2000. Ioan Becali si Cristian Borcea se afla in prezent in inchisoare, ei fiind condamnati in Romania in dosarul transferurilor de jucatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.