Uniunea Europeana ia in calcul posibilitatea ca tarile europene sa boicoteze Cupa Mondiala in Rusia ca urmare a implicarii militare in Ucraina.

Masura ar face parte dintr-o posibila extindere a sanctiunilor luate impotriva Moscovei ca urmare a violentelor din estul Ucrainei, despre care se presupune ca sunt cauzate de inarmarea rebelilor pro-rusi de catre Rusia, informeaza espn.co.uk, citat de MEDIAFAX.

Un potential boicot al Cupei Mondiale de fotbal din 2018 reprezinta ultima amenintare a oficialilor occidentali la adresa Rusiei.

Astfel, tarile europene le-ar putea interzice fotbalistilor sa participe la Cupa Mondiala. De asemenea, oficialii occidentali ar putea interzice companiilor de stat ruse sa-si desfasoare activitatea pe teritoriul Uniunii Europene, iar sportivilor si artistilor rusi le-ar putea fi interzisa participarea la evenimentele internationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.