Echipa de Cupa Davis a Romania va juca impotriva Suediei, intr-o intalnire contand pentru pentru play-off-ul turului 1, Grupa I din zona euro-africana, in weekendul 13-14 septembrie.

Echipa Romaniei este formata din Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea, in timp ce suedezii vor fi reprezentati de Elias Ymer, Christian Lindell, Isak Arvidsson si Johan Brunstrom, condusi de pe banca de capitanul Fredrik Rosengren.

"Asa cum am mai spus, echipa Romaniei este formata din cei mai buni jucatori ai momentului, atat la simplu, cat si la dublu. Nu conteaza ce echipa aliniaza Suedia, cu ce jucatori vine sau nu vine, noi ne vom concentra pe echipa noastra, pe jocul nostru. Avem jucatori valorosi si trebuie sa credeti in noi. Vom face tot ce ne va sta in putinta sa aducem minim cele trei puncte castigatoare", a declarat Andrei Pavel, potrivit site-ului Federatiei Romane de Tenis, citat de MEDIAFAX.

Meciurile se vor disputa la Arenele BNR

Intalnirea dintre Romania si Suedia va avea loc in perioada 12-14 septembrie 2014, pe Arena Centrala din cadrul complexului Arenele BNR din Bucuresti. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu sunt programate vineri, 12 septembrie, meciul de dublu se va juca sambata, 13 septembrie, iar duminica, 14 septembrie, se vor disputa celelalte doua meciuri de simplu.

Echipa care va castiga intalnirea va ramane in Grupa I, Zona Euro/Africana, iar echipa care va pierde va juca pentru mentinerea in Grupa I cu Letonia sau Austria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.