Sport 29 August 2014 10:10
Sorana Cirstea, locul 80 WTA, si Monica Niculescu au fost eliminate din turul doi al ultimului turneu de Grad Slam al anului, US Open.

Sorana Cirstea a fost invinsa de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 6-2, 6-7 (4/7), 6-4.
Meciul a durat doua ore si 17 minute. n urma eliminarii Soranei Cirstea, Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei pe tabloul de simplu la US Open.

Niculescu, calificata la dublu

Perechea Monica Niculescu/Caroline Garcia (Romania/Franta) s-a calificat in turul doi al probei de dublu. Monica Niculescu si Caroline Garcia au beneficiat in runda inaugurala de abandonul perechii Dominika Cibulkova/Mirjana Lucici-Baroni (Slovacia/Croatia) la scorul de 4-3, in primul set. n turul doi, Niculescu si Garcia vor juca in compania favoritelor numarul 3, Cara Black/Sania Mirza (Zimbabwe/India).

La simplu, Monica a fost invinsa cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, cap de serie numarul 30.

Citeste si US OPEN: Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul trei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.