Sport 28 August 2014 00:17
Formatia bulgara Ludogoret Razgrad s-a calificat in grupele Ligii Campionilor dupa ce a invins, miercuri, campioana Romaniei Steaua Bucuresti la loviturile de departajare.

Steaua Bucuresti a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa executarea loviturilor de departajare, scor 5-6, poarta formatiei bulgare Ludogoret Razgrad fiind aparata de fostul fundas dinamovist Cosmin Moti, care a parat doua penalty-uri si a inscris un gol de la 11 metri, scrie MEDIAFAX.

In urma acestei eliminari, Steaua Bucuresti va evolua in grupele Europa League.

In tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelasi rezultat reusind sa se impuna si bulgarii in retur, dupa 120 de minute.

In meciul de la Sofia, unicul gol al intalnirii a fost marcat de Wanderson, in minutul 90. Acesta a reluat din voleu, de la marginea careului mare, o minge respinsa dupa un corner si a inscris imparabil.

In minutul 52, un suporter a intrat pe teren purtand pe umeri steagul Bulgariei. El a fost imediat retinut de stewarzi si scos in afara gazonului.

In minutul 63, Szukala a trimis cu capul din 8 metri, dar portarul Stoianov a respins balonul in bara.

In minutul 119, Stoianov l-a faultat in pozitie de ultim aparator pe Varela si a primit direct cartonasul rosu. Ludogoret Razgrad efectuase toate schimbarile, astfel ca in poarta bulgarilor a intrat fundasul Cosmin Moti.

Primul penalty a fost executat de Moti, care a inscris, el aparand apoi doua suturi, ale stelistilor Parvulescu si Rapa.

Pentru Steaua au marcat la loviturile de departajare Keseru, Szukala, Ad. Popa, Varela si Prepelita. Pentru Ludogoret au inscris Moti, Hamza, Junior Caicara, Marcelinho, Diakov si Fabio Espinho, iar Wanderson a ratat.

Echipele de start:

Ludogoret Razgrad: Stoianov - Junior Caicara, Terziev, Moti, Minev - Diakov, Fabio Espinho - Misidjan (Wanderson '85), Marcelinho, M. Aleksandrov (Dani Abalo '77) - Bezjak (Hamza '77). Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Citeste si:
Real Madrid, FC Barcelona și Juventus Torino, admise în viitoarea...
Real Madrid, FC Barcelona și...

Steaua Bucuresti: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici (Pirvulescu '67) - Prepelita, Breeveld - Ad. Popa, Sanmartean (Filip '83), Tanase (Stanciu '5) - Keseru. Antrenor: Constantin Galca.

Cartonase galbene: Terziev '40, Moti '57, Diakov '62, Stoianov '73, Bezjak '76 / Latovlevici '60, Varela '64, Breeveld '72, Pirvulescu '89, Prepelita '100.

Cartonas rosu: Stoianov '119.

Arbitri: Alberto Undiano Mallenco (central) - Roberto Diaz Perez del Palomar, Juan Yuste (asistenti) - Carlos Gomez, Javier Estrada (asistenti suplimentari) - Pau Cebrian Devis (rezerva) - toti Spania.

La partida de la Sofia au fost prezenti aproximativ 2.000 de suporteri stelisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.