Sport 25 August 2014 14:52
Simona Halep debuteaza la US Open, luni, la ora 18.00 (ora Romaniei), pe Arthur Ashe Stadium, in compania americancei Danielle Rose Collins, fara loc WTA.

Meciul dintre Halep si Collins este primul care are loc la Flushing Meadows.

Tot luni, va mai evolua la US Open Irina-Camelia Begu, locul 60 WTA, impotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa, locul 71, in ultimul meci de pe terenul 7.

De asemenea, Alexandra Dulgheru, locul 95 WTA, o va avea ca adversara pe Kristyna Pliskova din Cehia, locul 93 WTA, in ultima partida programata pe terenul 15.

Sustinuta de Ion Tiriac

Tiriac a discutat cu Simona Halep si cu antrenorul ei, belgianul Wim Fissette. Intrebat ce sfaturi i-a dat jucatoarei romance, el a raspuns: "Eu n-am ce sfaturi sa-i dau, are antrenor, eu sunt doar spectator, am venit aici pentru doua zile".

Despre culoarul Simonei la US Open, Tiriac a spus ca este unul "foarte bun".

Si Virginia Ruzici, managerul Simonei, a asistat la antrenamentul care a durat o ora si a avut loc pe stadionul Louis Armstrong, al doilea ca marime din complexul Flushing Meadows.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.