Sport 25 August 2014 10:04
Atacantul camerunez al echipei JS Kabylie, Albert Ebosse, a murit sambata seara, dupa ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune la finalul meciului cu USM Alger, scor 1-2, din etapa a doua a campionatului Algeriei, informeaza AFP, citati de MEDIAFAX.

Jucatorul camerunez de 24 de ani a murit la spitalul Tizi Ouzou, din Kabylie, unde fusese transportat.

Albert Ebossé marcase singurul gol al echipei sale la meciului cu USM Alger, iar infrangerea a provocat furia fanilor, care au inceput sa arunce diverse obiecte din tribune in momentul in care jucatorii se indreptau spre vestiare.

Ebosse a venit la JS Kabylie in 2013 iar in sezonul 2013/2014 a fost golgheterul campionatului.

Ministerul de Interne a ordonat deschiderea unei anchete in acest caz.

Presedintele CAF vrea "sanctiuni exemplare" dupa decesul atacantului Albert Ebosse

Presedintele Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), Issa Hayatou, spera la "sanctiuni exemplare", dupa moartea atacantului Albert Ebosse, lovit de un obiect aruncat din tribuna, sambata, la finalul meciului pierdut de echipa sa, JS Kabylie, scor 1-2, cu USM Alger.

"Gandurile mele se indreapta catre familia si prietenii acestui tanar care isi facea treaba si a plecat sa-si continue pasiunea pentru fotbal in strainatate. Speram ca vor fi luate sanctiuni exemplare impotriva acestui act grav de violenta", a declarat Hayatou.

"Violenta nu-si are locul in fotbalul african in special si in sport in general. Fotbalul african nu poate deveni terenul huliganismului", a adaugat Hayatou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.