Sport 24 August 2014 12:41
Steaua Bucuresti a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formatia Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

Golul a fost inscris de Achim, in minutul 48, scrie MEDIAFAX.

0-1: Achim a primit o minge de la Dumitras si a inscris de la aproximativ 11 metri la coltul lung.

In minutul 56, Marc a trimis mingea in poarta Stelei cu capul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Steaua a ramas in inferioritate numerica in minutul 87, cand a fost eliminat Filip, dupa primirea celui de-al doilea cartonas galben. In minutul 90+3, de la gazde a fost eliminat si Chipciu, el primind al doilea cartonas galben pentru simulare.

Steaua: Arlauskis (Nita '36) - Rapa, Luchin, Filip, Tosca - Neagu, Breeveld - Chipciu, Stanciu (Sanmartean '46), Pirvulescu (Ad. Popa '46) - Keseru. Antrenor: Constantin Galca.

Ceahlaul Piatra Neamt: Calancea - Dumitras, Marc, Cazan, Slavickas (Tepes '58) - Popadiuc, Achim, Clonin, Chitosca - Stefanescu (Lucas Garcia '88), A. Pavel (Cirjan '82). Antrenor: Florin Marin.

Cartonase galbene: Filip '59, '87, Sanmartean '68, Rapa '74, Chipciu '81, '90+3 / Stefanescu '50

Cartonase rosii: Filip '87, Chipciu '90+2

Arbitri: Lucian Rusandu - Alexandru Cerei, Stelian Slabu - Teodor Craciunescu

Observatori: Ionel Popa, Adrian Ionescu

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

La finalul jocului, in momentul in care arbitrii au iesit de pe teren, suporterii de la tribuna a doua au aruncat spre ei cu cateva pahare pline cu suc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.