Sport 19 August 2014 12:51
Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca in administratia clubului sunt "mult prea multi oameni" si anunta disponibilizari pentru ca gruparea giulesteana "s-ar descurca si cu maximum sase angajati".

El a adaugat ca Ion Butoi, fost presedinte al clubului Concordia Chiajna, despre care s-a vehiculat ca urmeaza sa il inlocuiasca pe actualul presedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, nu va fi incadrat in organigrama clubului, ci doar pe postul de "consilier personal".

"Domnul Butoi este omul care a insistat sa vin la Rapid. Este un prieten care ma ajuta cu un sfat sau altul. Daca il voi angaja, atunci il voi angaja pe postul de consilier personal si nu in echipa. Pentru ca astazi eu zic ca in echipa (n.r. - administratia clubului) sunt mult prea multi oameni. Este nevoie de revizuit organigrama pentru ca Rapid s-ar descurca si cu cinci, maximum sase angajati. Adica nu putem sa ne permitem atatia oameni, cu asemenea salarii si cu pierderile respective. Voi avea in acest sens o discutie cu administratorul special, ii voi expune dorintele, iar decizia o va lua dansul. Nu vreau sa influentez", a spus Moraru, potrivit MEDIAFAX.

Prezent la conferinta de presa, noul andiministrator special al FC Rapid, Dragos Fratila, a declarat ca fiecare membru din organigrama va fi supus unei evaluari. "Am fost numit de AGA acum o saptamana. In primul rand vreau sa optimizam un pic cheltuielile, pentru ca veniturile, vorba aceea, vin. Dar cheltuielile sunt de zi cu zi. De asta dorim optimizarea lor, sunt multe capitole de cheltuieli care ar trebui revazute. Optimizarea cheltuielilor cu salariile se va face pe baza criteriilor de competenta. Dupa cum a spus si domnul Lucian Ionescu, sunt oameni, cei vechi, cu munca de Sisif, si cei noi, care ezita. Iar ca sa nu mai fie niciun fel de discutii, vom face un numitor comun la eficienta si competenta. Vom lua fiecare membru din organigrama si va urma o decizie", a spus Fratila, cu ironie.

Intrebat daca Nicolae Manea este competent pentru functia de presedinte al clubului, Dragos Fratila a raspuns: "O sa vedem".

Citeste si:
VIDEO Protest la Temocentrala Mintia, închisă după 52 de ani din...
VIDEO Protest la Temocentrala...

Ofiterul de presa al FC Rapid, Lucian Ionescu, a declarat, vineri, ca la club exista in acest moment "doua grupuri", unul format din angajatii care continua munca din sezonul trecut si altul format din noi oficiali care iau "decizii pripite", fara sa cunoasca realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.