Sport 14 August 2014 11:14
Lucie Safarova a invins-o, miercuri, cu scorul 6-4, 6-2, pe Zarina Dias din Kazahstan in turul al doilea al turneului de la Cincinnati si va juca impotriva Simonei Halep.

Safarova a avut nevoie doar de o ora si 11 minute pentru a castiga meciul cu jucatoarea venita din calificari, care le eliminase anterior pe Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu.

Halep si Safarova s-au intalnit de trei ori pana acum, scorul fiind de 2-1 in favoarea romancei. Ultima lor partida a avut loc in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, cand Halep a castigat, cu scorul 6-2, 4-6, 6-4. Tot in trei seturi si tot in favoarea actualei ocupante a locului 2 WTA s-a incheiat si partida din 2013, din semifinalele turneului de la Nurnberg, scor 6-3, 0-6, 6-2.

Singura victorie a sportivei din Cehia a fost inregistrata in 2011, in turul doi al turneului de la Toronto, scor 6-2, 6-4.

Cel mai probabil, partida dintre cele doua jucatoare va avea loc joi.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului cu premii in valoare totala de 2,5 milioane de dolari, dupa ce a trecut in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva belgiana Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.