Sport 13 August 2014 13:50
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va anunta joi decizia in cazul fotbalistului uruguayan Luis Suarez, care a muscat de umar un adversar la Cupa Mondiala.
TAS va anunta decizia sa in cazul Luis Suarez, FC Barcelona & federatia uruguayana, joi, 14 august 2014, in jurul orei 15.00. Audierile in acest caz au avut loc la 8 august, la Lausanne. La solicitarea celor care au depus apelul si cu acordul FIFA, TAS a recurs la o procedura de arbitraj accelerata. Drept urmare, comisia TAS a acceptat sa anunte decizia intr-un interval scurt", a precizat Tribunalul de Arbitraj Sportiv pe site-ul oficial, citat de MEDIAFAX.

FIFA l-a suspendat pe Luis Suarez noua meciuri si a dictat o interdictie de patru luni in cazul uruguayanului, dupa ce acesta l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondiala. La 10 iulie, Comisia de Apel a FIFA a respins contestatia federatiei din Uruguay cu privire la sanctiunea primita de Suarez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.