Sport 8 August 2014 17:49
Mircea Sandu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca el si Hagi intentioneaza sa-i viziteze, in septembrie, pe Gheorghe Popescu in inchisoare.

"Vreau sa-l vizitez pe Popescu. Am vorbit cu Gica Hagi. Initial am spus ca mergem in iunie, dar nu s-a putut, vom incerca in septembrie. Apele s-au mai linistit, familia a fost de mai multe ori. Sper ca in septembrie sa-l convinga Gica Hagi sa ne primeasca. Vreau sa merg sa-l salut, sa-l incurajez. Nu numai pe el, si pe ceilalti pe care ii cunosc. Imi pare rau de nea Jean Padureanu ca e intr-o situatie deplorabila, sper ca justitia sa-l lase sa stea intr-un spital civil, sa fie ingrijit ca lumea, nu mai are mult de trait", a declarat Sandu, citat de MEDIAFAX.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, la inchisoare cu executare pe George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Gigi Netoiu, fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea si Jean Padureanu, in Dosarul transferurilor.

Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu sunt incarcerati la Penitenciarul Rahova, Jean Padureanu este la Spitalul Penitenciarului Jilava, Cristian Borcea, Ioan si Victor Becali sunt la Penitenciarul Poarta Alba, iar Gigi Netoiu, la Penitenciarul Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.