Sport 7 August 2014 18:56
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, si-a lansat, joi, pagina oficiala pe reteaua de socializare Facebook.

Purtand un echipament adidas de culoare roz, pe care il va folosi in turneele din America de Nord, Halep tine la piept o racheta de tenis, iar in mana dreapta o hartie scrisa cu pixul in care anunta lansarea paginii.

"In cazul in care aveati dubii... da, eu sunt, adevarata Simona! Bine ati venit pe pagina mea oficiala de Facebook", a scris Halep in descrierea care insoteste fotografia, anunta MEDIAFAX.

Simona Halep anunta, in timpul turneului WTA de la Bucuresti, ca dupa finalul sezonului isi va crea conturi oficiale pe retelele de socializare, dupa ce multe pagini false ii erau atribuite. "Sunt false toate. Incerc sa imi fac timp ca sa vorbesc mai mult cu fanii, dar a fost o perioada foarte grea pentru mine. Voi avea grija de acest aspect dupa ce voi termina sezonul", a spus, la 11 iulie, Halep.

Pagina Simonei Halep a fost creata la 16 iulie, insa anuntul oficial a fost facut in cursul zilei de joi. Pana la ora transmiterii acestei stiri, aproape 450.000 de persoane o urmareau pe jucatoarea care din 11 august va urca pe locul doi in clasamentul WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.