Sport 7 August 2014 09:35
Steaua Bucureşti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan.

In tur, saptamana trecuta, scorul a fost egal, 2-2.

Miercuri seara, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu '3 şi Stanciu '38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85.

1-0: Contraatac pe partea dreapta purtat de Adi Popa, acesta i-a pasat lui Chipciu, care de la 10 metri a reluat la coltul lung.

2-0: Centrare Chipciu de pe partea stanga, Stanciu a reluat din alunecare la coltul lung, mingea lovind bara transversala inainte de a intra in poarta

2-1: Filip a deviat in propria poarta o recentrare de pe dreapta a lui Kapadze

Steaua: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean (Filip '12) - Popa, Stanciu (Iancu '48), Tanase (Pirvulescu '81) - Chipciu. Antrenor: Constantin Galca.

FK Aktobe: Sidelnikov - Miroşnicenco, Arzumanian, Logvinenco, Anderson Mineiro - Danilo Neco, Korobkin, Tarikaiev, Kairullin (Kapadze '60) - Antonov (Almbetov '68), Pizzelli (Şabalin '80). Antrenor: Vladimir Gazzaev

Cartonaşe galbene: Chipciu '6, Latovlevici '68 / Mineiro '11, Logvinenco '23, '56 Korobkin '35

Cartonaş roşu: Logvinenco '56

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru. Zelinka a fost ajutat la cele doua linii de Antonin Kordula şi Jan Patak, in timp ce rezerva a fost Zbynek Proske.

Delegatul UEFA a fost elvetianul Rene Eberle, in timp ce observatorul de arbitri spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Ca urmare a unei decizii a Comisiei de Disciplina a UEFA, şapte sectoare la cele doua peluze ale Arenei Nationale au fost inchise, dupa comportamentul fanilor in meciul cu Stromsgodset, contand pentru manşa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, au fost afişate doua bannere pe care scria : "No racism"

La partida au asistat 24.430 de spectatori.

Citeste si:
Handbal: România s-a calificat la Campionatul European - EHF EURO...
Handbal: România s-a...

Tragerea la sorti pentru play-off va avea loc vineri. In cazul in care nu va trece de play-off, Steaua va juca in grupele Ligii Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.