Sport 3 August 2014 11:30
Steaua a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Ad. Popa '3, Sanmartean '34 si Varela '90+3 pentru gazde, respectiv Ivan '90+4 pentru oaspeti, scrie MEDIAFAX.

1-0: Adrian Popa a preluat la aproximativ 25 de metri de poarta oltenilor, a driblat doi jucatori si a sutat de la 14 metri in stanga lui Braci.

2-0: Sanmartean a inscris dintr-o lovitura libera de la 25 de metri, mingea oprindu-se aproape de vinclul din dreapta lui Braci.

3-0: Sanmartean a centrat din lovitura libera de pe partea stanga, iar Varela a reluat din patru metri.

3-1: Neacsa a pasat de pe partea stanga, iar Ivan a inscris cu un sut la coltul lung de la 14 metri, lateral stanga.

Steaua: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Popa, Stanciu (Chipciu '69), Pirvulescu (Tanase '63) - Iancu (Keseru '74). Antrenor: Constantin Galca.

CS Universitatea Craiova: Braci - Achim, Frasinescu, Da Graca, Vatajelu - Madson, Rocha (Ivan '82) - Baluta (Herghelegiu '84), Ferfelea, Bancu (Neacsa '60) - Curelea. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonase galbene: Rapa '45, Prepelita '70, Arlauskis '80 / Bancu '39, Da Graca '77, Baluta '79

Meciul s-a disputat fara spectatori, FC Steaua fiind sanctionata in urma incidentelor create de spectatori la jocul cu Otelul Galati, din ultima etapa a sezonului trecut.

La partida a fost prezent si fostul jucator stelist Pablo Brandan, care a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.