Sport 29 Iulie 2014 15:07
Mijlocasul Ronaldinho si-a reziliat contractul cu echipa Atletico Mineiro, a anuntat, luni, clubul brazilian fara sa ofere mai multe detalii despre viitorul fotbalistului, informeaza MEDIAFAX.

Ronaldinho si clubul din Belo Horizonte s-au despartit pe cale amiabila, dupa o intalnire intre fratele si agentul jucatorului, Roberto de Assis, si presedintele gruparii Atletico Mineiro, Alexandre Kalil.

Roberto de Assis a anuntat ca Ronaldinho va sustine o conferinta de presa miercuri si a negat ca acest se va retrage din activitate: "Ronaldinho va juca pana la 42 de ani. Va va anunta miercuri viitoarea sa destinatie".

"Aventura dintre Ronaldinho si Atletico Mineiro se incheie aici. El este un idol pentru noi toti si pentru cei ce iubesc fotbalul. Este extrem de carismatic. Dar echipa va merge mai departe si fara el", a declarat antrenorul formatiei din Belo Horizonte, Levir Culpi.

Castigator al Balonului de Aur in 2005, Ronaldinho a revenit in 2011 in Brazilia, la Flamengo, iar la Atletico Mineiro a evoluat din iulie 2012 si a marcat 28 de goluri in 88 de meciuri.

Ultimul meci jucat de Ronaldonho pentru Atletico Mineiro a fost Supercupa Americii de Sud, castigata de brazilieni la loviturile de departajare in fata formatiei argentiniene Lanus. Acesta a fost al doilea trofeu castigat de Ronaldinho cu Atletico Mineiro dupa Copa Libertadores in 2013.

Ronaldinho, in varsta de 34 de ani, a mai evoluat in cariera sa la formatiile Gremio Porto Alegre, Paris Saint-Germain, FC Barcelona si AC Milan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.