Sport 28 Iulie 2014 14:10
Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, luni, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe inca unul, cu gruparea CSMS Iasi.

"Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a facut istorie in tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator strain din Liga 1 cu 61 de goluri marcate in 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iasi, cu posibilitatea de prelungire pe inca un sezon", se mentioneaza pe site-ul oficial al gruparii moldovene, citat de MEDIAFAX.

In varsta de 33 de ani, Wesley revine in Liga I dupa ce in perioada 2009-2012 a evoluat la FC Vaslui. De la plecarea din Romania, el a mai jucat la Al Hilal (Arabia Saudita), iar de la inceputul anului 2014 la formatia Millonarios (Columbia).

In cariera sa, atacantul brazilian a mai fost legitimat la formatiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira si Leixoes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.